Over ons

Hoe het begon

 

In 2010 begint het verhaal van Berewiezeke, toen nog Matté doopsuiker. In het begin was er de persoonlijke service, later uitgebreid met de WonderWebWinkel. Na 6 jaar werd het tijd voor een nieuw jasje. Matté doopsuiker en de WonderWebWinkel staan nu bekend onder één naam, Berewiezeke.

Berewie?

Waren jij en je knuffel ook onafscheidelijk tijdens je kindertijd? Wel ik moet bekennen, ik had ook zo’n beertje, en zijn naam was… Berewiezeke. Mijn lief knuffelbeertje gaf me de inspiratie voor dit alles.


Berewiezeke.be

Biedt enerzijds een uitgebreide persoonlijke service op jullie maat. Maak een afspraak en we bekijken samen de volledige collectie. Ik help jullie graag bij het maken van een keuze. Je bestelling wordt tot in de puntjes opgevolgd en afgewerkt, en bij geboorte zo snel mogelijk door mij bij jullie bezorgd. Anderzijds kan je ook terecht in de webwinkel. Wanneer je graag zelf creatief aan de slag gaat, vind je in de webwinkel alles wat je nodig hebt. Bij vragen, aarzel niet om een mailtje te sturen naar hallo@berewiezeke.be en ik schiet je zo snel mogelijk ter hulp.

Evi.

Mijn eigen geboortekaartje dateert van het jaar 1984. Ik heb samen met Matthias twee zoontjes, Emmerik (2015) en Faber (2018). Creatief bezig zijn is mijn passie, hiervoor heb ik mijn ideale uitlaatklep gevonden dankzij Berewiezeke. Verder hou ik ook nog van interieurvormgeving, online zoektochten naar leuke hebbedingetjes, lekker eten, wandelen en kamperen.

Bakermat…

Het werkatelier van Berewiezeke bevindt zich in Waasmunster. Hier bereid ik met veel zorg jullie bestellingen voor. We hebben hier ook een kleine toonzaal waar ik jullie met veel plezier ontvang om samen de mogelijkheden voor geboortekaartjes en doopsuiker te bekijken.